Tuesday, December 18, 2012

Winners of Firmoo giveaway!

Firmoo giveaway is finished and these are the winners:


Since there was only 12 people who entered everyone is a winner and I will send email to all of you with the details! Congrats everyone and thanks again to Firmoo who sponsored this giveaway!

10 comments:

  1. Sad sam vidjela, oni ne isporučuju u Hrvatsku :(

    ReplyDelete
  2. Ni u BiH :-( Od svih zemalja na Balkanu samo u Rumuniju salju. Oni izgleda kad kontaktuju nas blogere i za saradnju za one free naocale i ove nagradne igre, ocito idu totalno na random, pojma nemaju iz koje smo zemlje :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne salju uopće u ovaj dio europe,pa čak ni mađarsku,poljsku i sloveniu. samnom su prekinuli suradnju zbog toga a od mene su dobili kritiku na fb i sad cemo vidjet koliko će brzo promjeniti svoje uvjete slanja. jer ovo sto oni rade je diskriminacija.

      Delete
    2. Ja sam ih pitala da to nekako prmjene jer znala sam da će većina pobjednica biti iz okolnih zemalja. Još čekam odgovor.

      Delete
    3. ja sam im se javila i vodim sa njima rat na fb ali izgleda uzaludno. rekli su da ce vidjeti sta mogu učiniti al očito još nista a ja sam u meduvremenu osvojila još jedan voucher

      Delete
    4. Ma izgleda da ništa od svega toga. Meni su odgovorili na mail al ništa konkretno. Cijela situacija je bez veze i glupo mi je što djele giveaway svima redom i da ni ne znaju o kojim zemljama se radi. Izgleda da im je bitna samo reklama samo što u ovom slučaju nisu ništa postigli.

      Delete
  3. Espero que estés disfrutando de unas muy felices fiestas.
    Un abrazo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...